L’alcaldessa assisteix a l’acte Hola Barcelona! de benvinguda al talent internacional : Servei de Premsa

L’alcaldessa assisteix a l’acte Hola Barcelona! de benvinguda al talent internacional

13/09/2017

Dijous 14 de setembre, a les 18:30 hores (Palau de Congressos de Barcelona, Fira de Barcelona), l’alcaldessa Ada Colau assisteix a l’acte Hola Barcelona! Cocktail, organitzat per Barcelona Global i l’Ajuntament de Barcelona. Aquest acte de benvinguda a la comunitat internacional arriba a la seva cinquena edició, és un punt de trobada per als professionals internacionals que viuen i treballen a Barcelona, i preveu comptar amb l’assistència de prop de 1.200 persones. A l’acte també hi assistirà el segon tinent d’alcaldia, Jaume Collboni, i el president de Barcelona Global, Gonzalo Rodés.

La trobada Hola Barcelona! estarà conduïda per Josep Lluís Sanfeliu, partner of Ysios Capital, i Michael Goldenberg, Managing Director and Group Corporate Director of Value Retail. Quatre testimonis de professionals internacionals explicaran la seva experiència a la ciutat: Christina Scheppelmann, directora artística del Gran Teatre del Liceu; Dana Dunne, CEO d’eDreams ODIGEO; Verena Ruprecht, líder de grup del departament de biologia i desenvolupament cel·lular al Centre de Regulació Genòmica (CRG); i Colin McElwee, cofundador de Worldreader.Compartiu aquest contingut