David Escudé participa a la presentació de l’obstacle del Concurs de Salts Internacional d’Obstacles : Servei de Premsa

David Escudé participa a la presentació de l’obstacle del Concurs de Salts Internacional d’Obstacles

15/09/2017

Dilluns 18 de setembre, a les 12:00 hores, el comissionat d’Esports, David Escudé, participarà a la presentació de l’obstacle que s’usarà pel 106è Concurs de Salts Internacional CSIO Barcelona. L’acte tindrà lloc al Saló de Cròniques i Escudé estarà acompanyat d’Emilio Zegrí, president de la Fundació Real Club de Polo de Barcelona; de Santiago Mercé, president del CSIO Barcelona, i d’altres representants institucionals.

Aquesta competició, organitzada pel Real Club de Polo de Barcelona (av. Doctor Marañón, 19-31), se celebra a les seves instal·lacions del 28 de setembre a l’1 d’octubre, i enguany comptarà amb una tanca d’obstacles dedicada al característic urbanisme del districte de l’Eixample, obra de les dissenyadores Maica Avenido i Jialen Yangji, que també participaran a l’acte.Compartiu aquest contingut