Gala Pin assisteix a la presentació del concert “Petitet i la seva rumba simfònica al Liceu” : Servei de Premsa

Gala Pin assisteix a la presentació del concert “Petitet i la seva rumba simfònica al Liceu”

15/09/2017



Temps estimat de lectura: 2 minuts

Dilluns 18 de setembre, a les 11:00 hores, la regidora del districte de Ciutat Vella, Gala Pin, assistirà a la presentació del concert “Petitet i la seva rumba simfònica al Liceu”, que tindrà lloc a la sala Tenor Viñas del Gran Teatre del Liceu (carrer de Sant Pau, 11b). El concert se celebrarà el proper dimarts 17 d’octubre al Gran Teatre del Liceu.

A la presentació participaran el músic i director de l’Orquestra Simfònica de Rumba del Raval, Petitet; el coordinador general de ‘Petitet i la seva rumba simfònica al Liceu’, Nacho López; i el director el departament musical del Gran Teatre del Liceu, Toni Pallès. També assistiran músics de l’Orquestra Simfònica de Rumba del Raval; Carles Bosch (director de la pel·lícula Petitet: rumba pa’ti) i la Dra. Isabel Illa, cap de neurologia de l’Hospital de Sant Pau.

Petitet és fill de Ramón El Huesos, mític palmero de la banda de Peret. Veí del carrer de la Cera del barri del Raval de Barcelona, fa uns anys va crear la seva banda de rumba i simfònica (l’Orquestra Simfònica de Rumba del Raval) formada per 27 músics. Per al concert del Liceu se’ls hi sumarà l’Orquestra Simfònica del Gran Teatre del Liceu, fet que el farà encara més emotiu i especial.

Una actuació que comptarà a l’escenari amb la col·laboració de grans músics i amics de Petitet com Joan Albert Amargós, Chicuelo, Carles Benavent, Kitflus, El Granaíno, Parrita i Lucrecia, entre d’altres. Un altre fet que farà únic aquest concert serà l’enregistrament de tot el concert per al film que està rodant des de fa un any i mig el director de cinema Carles Bosch (Petitet. Rumba pa’ti) i que serà el gran final de la pel·lícula. Aquesta s’estrenarà durant el primer trimestre del 2018.





Paraules clau

Ciutat Vella/ Gran Teatre del Liceu/