David Escudé presenta el Barcelona Triathlon by Santander 2017 : Servei de Premsa

David Escudé presenta el Barcelona Triathlon by Santander 2017

19/09/2017

Dimecres 20 de setembre, a les 11:30 hores, el comissionat d’Esports, David Escudé, presentarà l’edició d’enguany del Barcelona Triathlon by Santander, que se celebra diumenge 8 d’octubre. Escudé estarà acompanyat de Luis Genero, director general de la prova; d’Abel Antón, atleta olímpic i padrí i membre de l’equip de relleus d’ambaixadors de la competició, i d’un representant del patrocinador principal. L’acte tindrà lloc al Museu Olímpic i de l’Esport Joan Antoni Samaranch (av. de l’Estadi, 60).

Durant la presentació es donaran a conèixer els detalls de la prova, com la xifra d’inscrits, els diferents recorreguts o els atletes d’elit participants.Compartiu aquest contingut