David Escudé assisteix a la Festa del Fitnes : Servei de Premsa

David Escudé assisteix a la Festa del Fitnes

22/09/2017

Diumenge 24 de setembre, a les 10:00 hores (Avinguda Maria Cristina), David Escudé assistirà a la Festa del Fitnes, la gran trobada dels amants d’aquesta activitat física. Un escalfament previ donarà el tret de sortida a aquest esdeveniment gratuït i multitudinari.

El comissionat d’Esports també assistirà diumenge a les 12:00 hores al Dew Tour AM Series Barcelona, l’esdeveniment internacional de skateboard que se celebra al Moll de Marina durant tot el cap de setmana.

Finalment, Escudé presidirà la recepció del VIII Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de Futbol sala Special Olympics-ACELL, que té lloc a les 14:00 hores al Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona i que inclourà les seleccions participants del torneig. El comissionat estarà acompanyat de Marina Gómez, presidenta de la Federació ACELL, i de Sergi Grimau, president de Special Olympics Catalunya.Compartiu aquest contingut