Frederic Ximeno assisteix a la Festa dels Animals de les Festes de la Mercè : Servei de Premsa

Frederic Ximeno assisteix a la Festa dels Animals de les Festes de la Mercè

22/09/2017



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dissabte, 23 de setembre, a les 12:00 hores, (Plaça de Catalunya), el Comissionat d’Ecologia, Frederic Ximeno, obrirà l’espai “Millor Adopta”,  la  Festa dels Animals en el marc de les Festes de la Mercè.

L’Ajuntament de Barcelona organitza la Festa dels Animals de la Mercè, que enguany arriba a la sisena edició, amb la programació de diverses activitats a la plaça Catalunya, els dies 23, 24 i 25 de setembre. En el programa d’actes hi ha desfilades d’animals en adopció, tallers, xerrades i activitats diverses entorn del benestar dels animals de companyia.

Des de les 11 del matí i fins el vespre, l’Associació d’Amics i Voluntaris del Centre d’Acollida d’Animals de Companyia de Barcelona (CAACB) i moltes protectores d’animals comptaran amb estands informatius per promoure l’adopció d’animals de companyia. S’espera que hi participin gairebé 300 gossos, provinents del CAACB i de les entitats assistents.

 

Millor Adopta

Dilluns 25 és el dia del CAACB. Dins de l’espai ‘Millor Adopta’, les entitats que fan voluntariat al centre explicaran la seva feina i assessoraran a la ciutadania per saber els requisits per fer-se voluntaris, i també promocionaran l’adopció i la tinença responsable d’animals de companyia.

La Festa dels Animals, impulsada per l’Ajuntament de Barcelona, compta amb el suport de la Fundación Affinity, la col·laboració del Col·legi Oficial de Veterinaris de Barcelona i la participació del CAACB i de més de 20 entitats animalistes d’arreu.

Podeu consultar el programa de la sisena edició de la Festa dels Animals en aquest enllaç.

 





Paraules clau

animals de companyia/ festa dels animals/ Mercè/ Mercè 2017/