Daniel Mòdol presenta el programa de Barcelona com a ciutat convidada d’honor a la Biennal Internacional d’Arquitectura de Buenos Aires : Servei de Premsa

Daniel Mòdol presenta el programa de Barcelona com a ciutat convidada d’honor a la Biennal Internacional d’Arquitectura de Buenos Aires

26/09/2017

Dimecres 27 de setembre, a les 12.00 hores (Ajuntament. Sala Lluís Companys), el regidor d’Arquitectura, Paisatge Urbà i Patrimoni, Daniel Mòdol, presentarà el programa de Barcelona com a ciutat convidada d’honor a la Biennal Internacional d’Arquitectura de Buenos Aires, que s’ha elaborat conjuntament entre l’Ajuntament i l’Institut Ramon Llull.

També hi assistirà el regidor d’Habitatge, Josep Maria Montaner, i participaran a la presentació el director de l’Institut Ramon Llull, Manuel Forcano, els comissaris de l’exposició central del projecte, els arquitectes David Aceves i Juan Carlos Ariel Cavilli, i l’artista visual Toni Casassas.

 Compartiu aquest contingut