Servei de Premsa

En directe, General

Gerardo Pisarello presenta el nou protocol per a la gestió d’ofertes de feina de Barcelona Activa, acompanyat dels sindicats CCOO i UGT

Dimecres 27 de setembre, a les 10:00 hores, (Sala Lluís Companys, Ajuntament de Barcelona) , el tinent d’alcaldia d’Economia i Treball, Ciutat Digital i Relacions Internacionals, Gerardo Pisarello, presentarà el nou protocol que recull els criteris de gestió de les ofertes de feina a través dels serveis d’intermediació laboral de Barcelona Activa. A la presentació hi participaran el responsable de Política Institucional de la regió Metropolitana de la UGT de Catalunya, Juan José Casado; el Secretari de Política Territorial del Barcelonès de CCOO, Vicenç Tarrats i la Directora General de Barcelona Activa, Sara Berbel.

 


Enviar enllaç a aquesta pàgina

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.