David Escudé dóna la sortida del Barcelona Triathlon by Santander : Servei de Premsa

David Escudé dóna la sortida del Barcelona Triathlon by Santander

06/10/2017



Temps estimat de lectura: 1 minut

Diumenge 8 d’octubre, a les 08:00 hores (Platja de la Nova Mar Bella), David Escudé dóna la sortida del Barcelona Triathlon by Santander.

 

El comissionat d’Esports, David Escudé, dóna la sortida diumenge a una nova edició del Barcelona Triathlon by Santander, que supera el nombre de participants de l’any passat arribant als 3.600 atletes. Escudé també assisteix avui divendres al partit de l’Euro Hockey League que enfronta el Club Egara amb el Bromac Kelburne.

David Escudé dóna la sortida del Barcelona Triathlon by Santander, que arriba a la Platja de la Nova Mar Bella aquest diumenge 8 d’octubre a les 8.00 hores. La prova assoleix la xifra de 3.600 atletes inscits, i supera així la participació de l’any passat, i presenta una remarcable quota femenina del 25%. Amb tres distàncies (supersprint, sprint i olímpic) i amb diferents modalitats (individual, parelles i relleus), el triatló es posiciona un any més com a una competició completa i oberta a tothom. Escudé també participarà en el lliurament de premis de la modalitat olímpica, previst per a les 10.30 h.

D’altra banda, avui divendres a les 18.30 h, el comissionat assisteix al partit d’hoquei que enfronta el Club Egara amb l’escocès Bromac Kelburne en el marc de la primera ronda de l’Euro Hockey League, que té lloc al Complex Esportiu Municipal Pau Negre (pg. Olímpic, 4-12) fins diumenge. Barcelona es vincula amb l’EHL durant els propers cinc anys, allotjant d’altres fases classificatòries i amb la final a quatre l’any 2021.





Paraules clau

esport/