Frederic Ximeno fa un balanç de la temporada de bany a les platges de Barcelona : Servei de Premsa

Frederic Ximeno fa un balanç de la temporada de bany a les platges de Barcelona

11/10/2017

Divendres, 13 d’octubre, a les 10:00 hores (Entrada Ajuntament de Barcelona, Vestíbul de Sant Miquel), el comissionat d’Ecologia, Frederic Ximeno, fa un balanç de la temporada de bany a les platges Barcelona.

L’Ajuntament de Barcelona fa balanç de la temporada alta i mitjana de bany de les platges de la ciutat amb els indicadors recollits a 30 de setembre. La temporada de platges es va iniciar el 8 d’abril i des del 29 de maig al 17 de setembre ha tingut lloc la temporada alta amb l’activació dels serveis municipals vinculats al litoral barceloní en horari extensiu, per tal d’acompanyar els banyistes i usuaris en la seva estada a les platges de la ciutat.

Des del 18 de setembre és temporada mitjana de bany durant la qual tots els caps de setmana d’octubre, més el dijous 12 i el divendres 13, els equipaments destinats a salvament i socorrisme estan oberts al públic de les 10.30 hores a les 18.30 hores. La temporada de bany d’enguany acabarà el diumenge 29 d’octubre.Compartiu aquest contingut