Homenatge als treballadors i treballadores de la Rambla en reconeixement al seu coratge el dia de l’atemptat : Servei de Premsa

Homenatge als treballadors i treballadores de la Rambla en reconeixement al seu coratge el dia de l’atemptat

11/10/2017

L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha participat aquesta tarda en l’acte que l’Ajuntament de Barcelona ha organitzat per homenatjar els treballadors i treballadores dels comerços de la Rambla que van viure l’atemptat del passat 17 d’agost.

 

 

Així, s’ha reconegut la seva implicació i col.laboració amb la ciutadania i els cossos d’emergència i seguretat i el seu ajut per aconseguir que la Rambla anés recuperant el seu to vital després dels fets.

L’acte ha tingut lloc a un espai carregat de simbolisme i memòria col.lectiva, com és el mosaic de Joan Miró del Pla de la Boqueria. La periodista i veïna del Gòtic, Begoña García Carterón l’ha conduït.

Durant l’homenatge s’ha projectat un vídeo amb testimonis que recull l’experiència i el record de les mostres de solidaritat que es van donar durant aquest episodi tràgic de la història de la nostra ciutat, on treballadors i treballadores de les botigues, bars, restaurants i parades de la Rambla expliquen, en primera persona, la part més humana dels fets.

El reconeixement ha finalitzat amb l’actuació de la cantant de jazz Rita Payés mentre els assistents s’emportaven una flor de les floristes de la Rambla, símbol de l’ànima del passeig i record de la solidaritat i la cooperació viscudes durant l’atemptat i els dies posteriors.

 

Descarregar vídeo relacionatCompartiu aquest contingut