Servei de Premsa

Arxiu, Dossiers de premsa

Mercat de Mercats 2017
  • Mercat de Mercats 2017 arriba amb més productes frescos de proximitat i temporada, nous consells per part dels comerciants, propostes gastronòmiques, ponències i showcookings.
  • El cap de setmana del 20 al 22 d’octubre, els mercats de la ciutat sortiran al carrer amb els millors productes frescos, saludables i de qualitat. La gran festa del producte i la gastronomia de Barcelona tornarà a omplir l’Avinguda de la Catedral per a reivindicar el saber culinari del país i l’expertesa dels paradistes que passa de generació en generació
  • Com a novetats, aquest any tindrem una major presència de les cuines dels mercats. A més, una representació de Cases Regionals ens presentaran els seus productes. El Celler del Mercat serà el nou espai on es podrà degustar una representació dels millors vins i caves. Enguany, el públic trobarà una única Aula de Mercat on tindran lloc les ponències i showcookings. Els ‘tokens’ seran la moneda de la Fira per adquirir les consumicions i tapes

Descarregar dossier en format PDF


Enviar enllaç a aquesta pàgina

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.