Frederic Ximeno participa a la presentació de l’Atles dels ocells nidificants de Barcelona : Servei de Premsa

Frederic Ximeno participa a la presentació de l’Atles dels ocells nidificants de Barcelona

18/10/2017



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dijous, 19 d’octubre, a les 10.00 hores, (Cascada del Parc de la Ciutadella), el comissionat d’Ecologia, Frederic Ximeno, i l’investigador de l’Institut Català d’Ornitologia, Marc Anton, atendran els mitjans per donar a conèixer la publicació de l’Atles dels ocells nidificants de Barcelona.

L’Atles dels ocells nidificants de Barcelona és una obra que té com a objectiu donar a conèixer quines són i on es troben les espècies d’ocells que es reprodueixen a la ciutat així com el nombre d’exemplars de cada una d’elles. És el primer atles d’ocells nidificants de Barcelona. El resultat és un producte que pot aportar molts valors afegits: patrimonials, de gestió ambiental, educatius, científics i de lleure. Es tracta d’un projecte impulsat per l’Ajuntament de Barcelona, l’Institut Català d’Ornitologia, la Universitat de Barcelona i el Zoo de Barcelona.

La presentació de l’Atles dels ocells nidificants de Barcelona tindrà lloc el mateix dijous,19 d’octubre, a les 18:30 hores (Museu de Ciències Naturals de Barcelona. Museu Blau, Plaça Leonardo da Vinci, 4-5).La presentació anirà a càrrec del comissionat d’Ecologia, Frederic Ximeno, el director de l’Institut de Recerca de la Biodiversitat de la Universitat de Barcelona, Xavier Sans i del president de l’Institut Català d’Ornitologia, Jordi Baucells.





Paraules clau

Atles dels ocells/ ocells/