Comença una edició de la Fira de Mercat de Mercats que torna a l’essència del producte de les parades : Servei de Premsa

Comença una edició de la Fira de Mercat de Mercats que torna a l’essència del producte de les parades

20/10/2017



Temps estimat de lectura: 2 minuts

La 8a Fira Mercat de Mercats ha començat avui en una edició que retorna a la idea inicial que el producte de les parades en sigui el gran protagonista i que estarà present a l’Avinguda de la Catedral fins diumenge 22. Amb una mostra de 21 parades dels mercats de Barcelona, es posa especial èmfasi en la major presència dels productes frescos i en la promoció dels mercats com a motor econòmic i social dels seus barris.

 

 

La regidora de Comerç i Mercats, Montserrat Ballarín, ha destacat que “després de 8 edicions hem decidit tornar a el que era l’essència d’aquests esdeveniment, posar en valor els productes dels nostres mercats, frescos i elaborats a partir dels productes primaris. I posem en valor l’element humà dels nostres mercats, les famílies que durant diverses generacions han portat el seu negoci”.

A banda de les parades dels mercats, la Fira compta amb 15 establiments, entre els quals hi ha restaurants de mercat, que ofereixen 32 degustacions al voltant d’una cuina i barra centrals. El Celler del Mercat permet degustar una representació de vins i caves, i l’Aula de Mercat oferirà una programació de diverses activitats durant els 3 dies de la fira, des de xerrades a demostracions de cuina i degustacions de productes.  També és una novetat aquest any l’espai Producte d’Arreu, on estan representades La Casa de Múrica a Barcelona, la Casa de Cuenca, el Centro Asturiano de Barcelona, la Asociación Casa de los Navarros i la FEGALCAT (Federación de Entidades Culturales Gallegas en Catalunya).

 





Paraules clau

mercat de mercats/ mercats/