David Escudé participa al lliurament de premis del 29è Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de Polo i a la 20a Mitja Marató del Parc de Collserola : Servei de Premsa

David Escudé participa al lliurament de premis del 29è Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de Polo i a la 20a Mitja Marató del Parc de Collserola

27/10/2017



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dissabte 28 d’octubre, a les 12:00 hores, el comissionat d’Esports, David Escudé, assistirà a la final del Campionat d’Espanya Absolut de Tennis Mapfre per Equips Femenins, que tindrà lloc al Club Tennis Barcino (Plaça de Narcisa Freixas, 2), i participarà tot seguit en els lliuraments de premis d’aquesta competició.

Posteriorment, a les 18:00 hores, Escudé presenciarà el partit de rugbi de la divisió d’honor B que enfrontarà al CEM Mar Bella (av. del Litoral, 86) el Club Natació Poble Nou i el Barcelona Universitari Club en motiu de l’estrena de la nova gespa d’aquest equipament.

Diumenge, Escudé prendrà part a la 20a Mitja Marató del Parc de Collserola, que se celebra en simultani a la 23a Marató del Parc de Collserola. Aquestes proves formen part de les diverses trails que s’organitzen a Barcelona, i tenen el tret de sortida a partir de les 8:00 hores al Velòdrom d’Horta (pg. de la Vall d’Hebron, 185). Finalment, a les 14:30 hores, el comissionat participarà a l’entrega de premis del 29è Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de Polo, que té lloc al Reial Club de Polo de Barcelona (av. Doctor Marañón, 19-31).





Paraules clau

esport/