Nou Barris destina 1,4M a millores en set camps de futbol municipals del districte : Servei de Premsa

Nou Barris destina 1,4M a millores en set camps de futbol municipals del districte

28/10/2017



Temps estimat de lectura: 2 minuts

Des del tercer trimestre de 2016, el Districte ha fet obres i en projecta de noves als camps del Turó, Canyelles, Porta, Vallbona, Guineueta, Ciutat Meridiana i el municipal de Nou Barris

L’objectiu és oferir uns equipaments de primera qualitat als veïns i veïnes i als clubs i entitats que en fan ús per tal de promoure l’esport entre la ciutadania

 

 

Nou Barris destina un total de 1.434.168,86 euros a la millora de set camps de futbol municipals del districte. Des del tercer trimestre de 2016, el Govern municipal du a terme intervencions amb l’objectiu d’oferir uns equipaments de primera qualitat als veïns i veïnes i als clubs i entitats que en fan ús per tal de promoure l’esport entre la ciutadania i afavorir la cohesió i integració social al territori.

En concret, ja s’ha finalitzat la millora de les instal·lacions del camp de futbol del Turó, al barri del Turó de la Peira, on s’ha reformat l’interior dels vestidors i vestidor tècnic, amb dutxes, sanitaris, paviments, enrajolats, pintura, sanejament, fusteries i bancs nous. A més, s’ha renovat la malla de protecció i la xarxa metàl·lica perimetral, i s’ha instal·lat un mòdul prefabricat que s’utilitza com a magatzem. S’hi ha destinat 124.485,06 euros.

Al camp de futbol de Canyelles, amb un pressupost de 107.622,83 euros, s’ha reformat l’interior dels quatre vestidors, el vestidor tècnic, el magatzem, els banys públics i un tram de la xarxa de protecció de darrere d’una de les porteries. I s’ha habilitat una nova zona de coberta annexa als vestidors i una nova zona de gespa artificial per a entrenaments i escalfament.

El camp de Porta compta ja amb els sis vestidors i vestidor tècnic amb noves instal·lacions, s’ha reparat i pintat l’escala interior i s’ha instal·lat una barana de protecció a l’accés a la grada. A més, ara han començat les obres de millora de la zona de bar, cuina i magatzem, i s’adequaran les instal·lacions i nou sanejament soterrat de tot el bar i els banys públics. Tot plegat, amb una inversió de 199.726,05 euros.

A Vallbona, el camp de futbol municipal ha renovat els quatre vestidors, vestidor tècnic i magatzem, s’ha ampliat la zona de gespa artificial per a escalfaments i s’han col·locat nous tensors per a la xarxa de darrere les porteries. Les obres han tingut un cost de 108.940,20 euros.

L’agost passat, el Camp Municipal de Futbol Nou Barris va renovar el terreny de joc i s’hi va substituir la gespa artificial. La nova superfície ha costat 299.721,72 euros.

Actualment, s’estan fent reparacions i adequant elements constructius als camps de la Guineueta, Canyelles, Turó de la Peira i Porta, amb un total de 50.988,29 euros. I a partir del novembre, també se’n faran al Camp Municipal de Futbol de Nou Barris, amb 17.684,85 euros.

De cara a futures millores, i en el marc del Pla de Barris, el 2018 està previst dedicar 525.000 euros a construir vestuaris nous al camp de futbol de Ciutat Meridiana, i es reurbanitzarà l’àmbit d’accés i l’entorn a aquestes instal·lacions.





Paraules clau

Nou Barris/