David Escudé presideix l’acte institucional del 50è Aniversari de la Federació Espanyola d’Activitats Subaquàtiques : Servei de Premsa

David Escudé presideix l’acte institucional del 50è Aniversari de la Federació Espanyola d’Activitats Subaquàtiques

09/11/2017



Temps estimat de lectura: 1 minut

Divendres 10 de novembre, a les 11:00 hores, el comissionat d’Esports, David Escudé, presidirà l’acte institucional de commemoració dels 50 anys de la Federació Espanyola d’Activitats Subaquàtiques que tindrà lloc al Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona (plaça Sant Jaume, 1). En un acte conduït per Manel Melchor i Juan Carlos López, el comissionat estarà acompanyat d’Anna Arzhanova, presidenta de la Confederation Mondiale des Activités Subaquatiques; de José Antonio Olmedo, president de la Federació Espanyola d’Activitats Subaquàtiques, i d’una persona representant del Consejo Superior de Deportes. Durant l’acte es lliuraran a diverses entitats, institucions i persones uns guardons commemoratius de l’efemèride.

Posteriorment, a les 18:15 hores, Escudé participarà a l’acte institucional del 25è Aniversari de la Fundació del Bàsquet Català, que tindrà lloc a l’Hotel Barcelona Catalonia Plaza (pl. Espanya, 6-8). Escudé estarà acompanyat de Toni Reig, director del Consell Català de l’Esport; de Maite Fandos, diputada delegada d’Esports de la Diputació de Barcelona; de Joan Fa, president de la Fundació del Bàsquet Català (FBC), i dels tres vicepresidents de la FBC. L’acte inclourà també el lliurament d’uns obsequis commemoratius als fundadors de l’entitat i al president actual, i la presentació i entrega dels Premis FBC Periodisme Esportiu 2017.





Paraules clau

esport/