Servei de Premsa

Arxiu, Convocatòries de premsa

Josep Maria Montaner presideix l’acte de descoberta de la placa amb la denominació dels Jardins d’Ana Figuera

Diumenge, 12 de novembre a les 12:00 hores (plaça de la Palmera) el regidor de Sant Martí, Josep Maria Montaner, presideix l’acte de descoberta de la placa que identifica l’espai dels Jardins d’Ana Figuera, situats entre els carrers Andrade, d’Agricultura, de Jordi Rubió i Balaguer, i del Treball.

Durant l’acte, en el qual estan previstes intervencions dels representants de les entitats de la zona, membres de l’associació que va  impulsar Ana Figuera, la Tela de Penélope llegiran alguns poemes d’Ana Figuera.


Enviar enllaç a aquesta pàgina

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.