Valoració de la posada en marxa de les noves línies de la Nova Xarxa de Bus : Servei de Premsa

Valoració de la posada en marxa de les noves línies de la Nova Xarxa de Bus

10/11/2017

Dilluns, 13 de novembre, a les 12:30 hores (Parada de bus Pl. Gal·la Placídia), el gerent d’Infraestructures i Mobilitat de l’Ajuntament de Barcelona, Manuel Valdès i el conseller delegat de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB), Enric Cañas, faran una atenció a mitjans per valorar la posada en funcionament de les quatre noves línies de la Nova Xarxa de Bus.

En total entren en funcionament una línia diagonal (D40) i tres línies verticals (V5, V29 i V31), arribant així a les 20 línies d’altes prestacions a la ciutat. El desplegament d’aquesta fase també implica modificacions de recorregut en un total de 8 línies de la ciutat i la creació de dues noves línies de proximitat.Compartiu aquest contingut