David Escudé participa a la taula rodona “L’impuls de l’esport inclusiu i la ciutat accessible. El paper dels Jocs Paralímpics del 92” del cicle “Ciutat i Olimpisme” : Servei de Premsa

David Escudé participa a la taula rodona “L’impuls de l’esport inclusiu i la ciutat accessible. El paper dels Jocs Paralímpics del 92” del cicle “Ciutat i Olimpisme”

14/11/2017

Dimecres 15 de novembre, a les 18.30 hores, el comissionat d’Esports, David Escudé (c. Sepúlveda, 1), participarà a la Sala de conferències de l’ONCE  a la taula rodona “L’impuls de l’esport inclusiu i la ciutat accessible. El paper dels Jocs Paralímpics del 92”, que abordarà l’impacte de l’esport adaptat en els Jocs Paralímpics i en el desenvolupament de les seves competicions.

Els ponents de la taula rodona són Manel Algeciras, director tècnic de la Federació Catalana d’Esports per a Disminuïts Psíquics des de fa 28 anys, i director tècnic de Special Olympics Espanya l’última dècada del segle XX; Antonio Blanco, mestre d’educació física del Centre de Recursos Educatius ONCE Barcelona i atleta als Jocs Paralímpics de Barcelona’92 i Atlanta’96; Carla Casals, nedadora paralímpica internacional entre 2001 i 2014, i comunicòloga, conferenciant i coach; Josep Oriol Martínez, professor de Ciències de l´activitat física i l´esport de la Universitat Ramon Llull, va ser director del Projecte de Classificacions Generals i Funcionals dels Jocs Paralímpics de Barcelona’92; i Merche Ríos, doctora en Ciències de l’Educació i professora a la Facultat d’Educació de la Universitat de Barcelona, va assessorar els programes L’Esport Inclou i Per un Esport Sense Barreres de l’Ajuntament de Barcelona. Maria Guixà, exatleta i periodista esportiva de Catalunya Ràdio, modera la taula.

Aquesta és la quarta conferència del cicle “Ciutat i Olimpisme”, que forma part dels actes de commemoració del 25è aniversari dels Jocs Olímpics i Paralímpics de Barcelona 92. Per qui no hi pugui assistir, es podrà visualitzar en diferit a partir de mitja hora després de la seva finalització al canal de Youtube de l’Institut Barcelona Esports.

Escudé també assisteix demà a la presentació dels equip de les diferents seccions esportives de l’Asssociació Sant Martí Esport per a la temporada 2017-18, que té lloc a partir de les 19.00 hores al Centre Esportiu Municipal Verneda (c. Binèfar, 10-14).Compartiu aquest contingut