Mercedes Vidal anuncia els finalistes del Challenge Barcelona-NY per a persones amb discapacitat visual al SCEWC 2017 : Servei de Premsa

Mercedes Vidal anuncia els finalistes del Challenge Barcelona-NY per a persones amb discapacitat visual al SCEWC 2017

14/11/2017

Dimecres 15 de novembre, a les 10:00 hores, (Estand de Nova York, D451), la regidora de mobilitat, Mercedes Vidal, participa a l’acte de presentació dels finalistes del Challenge Barcelona-NY per facilitar la mobilitat urbana a persones invidents. En total 68 empreses tecnològiques i startups, 35 d’elles pel repte de Barcelona, han proposat solucions per assistir a les persones amb discapacitat visual a l’hora d’orientar-se durant els seus desplaçaments, en concret en carrers de plataforma única. La nova tecnologia d’assistència ha de permetre que els vianants amb discapacitat visual puguin moure’s amb confiança. També hi assistirà el Director d’Innovació de New York City, Jeff Merrit.Compartiu aquest contingut