Servei de Premsa

Arxiu, Convocatòries de premsa

Mercedes Vidal presenta un nou sistema de sensors que s’instal.laran als autobusos de TMB i als vehicles de la flota municipal per millorar la seguretat viària

Dimecres, 15 de novembre, a les 11:30 hores (Fira Gran Via, hall 2, estand D461,Smart Mobility World Congress), la regidora de Mobilitat i presidenta de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB), Mercedes Vidal, assistirà a la presentació d’un nou sistema de sensors que s’instal.laran als autobusos de TMB i als vehicles de la flota municipal per millorar la seguretat viària.  Vidal estarà acompanyada pel gerent de Mobilitat i Infraestructures, Manuel Valdés i per Elías Izquierdo, responsable de la tecnologia Mobileye.

Un cop finalitzada la presentació, els mitjans podran pujar a un autobús de TMB on es farà una demostració del funcionament d’aquesta tecnologia.


Enviar enllaç a aquesta pàgina

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.