Afectacions a la mobilitat per actuacions de pavimentació a la ciutat : Servei de Premsa

Afectacions a la mobilitat per actuacions de pavimentació a la ciutat

24/11/2017



Temps estimat de lectura: 2 minuts

Aquest cap de setmana 25 i 26 de novembre es duran a terme a Barcelona diverses actuacions de pavimentació que comportaran afectacions a la mobilitat. Seran les següents:

 

En total es pavimenten 6.883 m2 amb asfalt sonoreductor. El dissabte 25 es realitzaran els treballs de fresat i sanejat del paviment, amb tall total de trànsit en aquest tram de carrer. El desviament del trànsit es farà per Ronda General Mitre-Via Augusta-Calatrava-passeig Bonanova. Els autobusos es desviaran per Ronda General Mitre-Via Augusta-passeig Bonanova. Durant la nit del 25 al 26 es deixarà en funcionament un carril de circulació. El diumenge 26 es realitzaran els treballs d’estesa d’aglomerat que comportaran les mateixes afectacions.

 

Aquests treballs suposaran la pavimentació de 2.040 m2 amb asfalt sonoreductor. Les tasques es realitzaran en horari nocturn, la nit de dissabte a diumenge en horari de 22:30 a 7:30 hores. Els treballs afectaran als vehicles i a la xarxa de bus nocturna que circula en els dos sentits a través del túnel de la Rovira. Es faran desviaments en sentit ascendent per carrer Dante Alighieri, passeig Maragall, carrer Tajo i plaça de l’Estatut; i en sentit descendent per plaça de l’Estatut-carrer Tajo, passeig Maragall-carrer Llobregós i Rambla del Carmel.

 

Aquests treballs comportaran la pavimentació de 1.300 m2 amb asfalt sonoreductor. Les tasques es duran a terme en horari nocturn, la nit de dissabte a diumenge de 21:00 a 6:00 hores. Treballs de fressat dissabte de 21:00 a 24:00 hores. Treballs d’estesa d’aglomerat diumenge de les 0:00 a les 6:00 hores.




Paraules clau

afectacions/ mobilitat/ pavimentació/