Afectacions a la mobilitat per actuacions de pavimentació : Servei de Premsa

Afectacions a la mobilitat per actuacions de pavimentació

01/12/2017



Temps estimat de lectura: 2 minuts

Aquest cap de setmana,  2 i 3 de desembre, es realitzaran diferents actuacions de pavimentació que suposaran impactes sobre la mobilitat de la ciutat.

 

Pavimentació av. Vallcarca entre Esteve Terradas i passeig de la Vall d’Hebron (Districte de Gràcia):

En total es pavimentaran 11.345m2 amb asfalt sonoreductor. El  dissabte es realitzaran els treballs de fresat i sanejat del paviment, mantenint els dos sentits de circulació i el diumenge es realitzaran els treballs d’estesa d’aglomerat, amb tall del sentit descendent de av. Vallcarca i mantenint un carril en sentit ascendent. A la rotonda de passeig de Vall d’Hebron amb av. Vallcarca es tallarà el sentit descendent del trànsit, desviant-lo per passeig Vall d’Hebron-plaça Alfons Comín-Esteve Terrades.  La intervenció també comportarà afectació a les següents línies d’autobús:   L124,L27,L119,L129 i L123.

 

Pavimentació carrer Pedrell entre passatge Gabernet i Font de la Mulassa (Districte d’Hortà-Guinardò):

El diumenge es realitzaran els treballs de fressat i estesa de la capa d’aglomerat. Aquests  treballs al barri del Carmel, obligaran  a tallar el carrer Pedrell, afectant la línia de bus L39,  que desviarà a partir de les 9:00 h  pel passeig de la Font d’en Fargues i el passeig de Maragall (sentit Horta, fins a les 15:00 hores) i pel passeig de Maragall i l’av. Mare de Déu de Montserrat (sentit Barceloneta, fins a les 19:00 hores).

 

Pavimentació carrer Entença entre av. Paral·lel i av. Mistral  (Districte Eixample):

L’actuació consisteix en la renovació del paviment existent,  afectant parcialment la cruïlla del carrer Floridablanca-Entença i sense afectar la del carrer Tamarit. Els treballs de fressat i aglomerat  es realitzaran el diumenge amb tall total de trànsit.





Paraules clau

afectacions/ mobilitat/