Servei de Premsa

Arxiu, Convocatòries de premsa

Josep Maria Montaner presenta les al·legacions introduïdes al Pla Nacional d’Habitatge 2018-2021

Dilluns, 11 de desembre a les 14.30 hores (vestíbul del Ministeri de Foment, Paseo de la Castellana, 67, Madrid) el regidor d’Habitatge, Josep Maria Montaner, atén els mitjans per presentar les al·legacions introduïdes al Pla Nacional d’Habitatge 2018-2021, esmenes que Barcelona presenta conjuntament amb els ajuntaments de Madrid, València, A Corunya, Santiago de Compostel·la, Cadis i Saragossa.

La presentació la farà conjuntament amb els regidors responsables d’habitatge de la resta d’ajuntaments: José Manuel Calvo (Madrid), Eva Tubío (Cadis), Maria Oliver (València), Jorge Duarte (Santiago de Compostela), Xiao Varela (A Corunya) i Pablo Híjar (Saragossa). Tots ells es reuniran prèviament amb el secretari d’Estat d’Infraestructures, Transports i Habitatge, Julio Gómez-Pomar, a qui presentaran personalment les al·legacions.

Els regidors d’habitatge dels diferents ajuntaments aprofitaran la visita a Madrid per entrevistar-se, entre dilluns i dimarts, amb diputats dels diferents grups parlamentaris del Congrés als quals també presentaran les al·legacions i els demanaran el suport per defensar-les.


Enviar enllaç a aquesta pàgina

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.