Pisarello signa un conveni per innovar en aplicacions industrials del grafè per a les empreses de Barcelona : Servei de Premsa

Pisarello signa un conveni per innovar en aplicacions industrials del grafè per a les empreses de Barcelona

14/12/2017



Temps estimat de lectura: 1 minut

Divendres 15 de desembre, a les 12:00 hores, el primer tinent d’alcaldia d’Economia i Treball, Ciutat Digital i Relacions Internacionals, Gerardo Pisarello, juntament amb el comissionat de Promoció Econòmica, Empresa i Innovació, Lluís Gómez, visiten l’Institut de Ciències Fotòniques (Av. Cal Friedric i Gauss, 3, Castelldefels), per rubricar l’acord que aportarà 350.000 euros a la investigació de les aplicacions industrials del grafè i la seva transferència a les empreses de Barcelona.

Pisarello i Gómez visitaran les instal·lacions d’aquest centre d’investigació i d’incubació d’empreses, que compta amb un personal de prop de 400 investigadors i investigadores, 27 grups de recerca, i 60 laboratoris en el camp de la fotònica, la bio i la nanotecnologia, i que té en la innovació en l’aplicació del grafè una de les seves principals línies de treball.

El grafè és un material òptim per a aplicacions en el món de la nanotecnologia, l’electrònica, les aplicacions tèrmiques, etc. i té per exemple propietats com la conductivitat elèctrica i tèrmica,  l’absorció de radiació, o més duresa i resistència que la majoria de materials coneguts.





Paraules clau

grafè/