Ada Colau participa en la 91a Cavalcada dels Tres Tombs de Sant Andreu : Servei de Premsa

Ada Colau participa en la 91a Cavalcada dels Tres Tombs de Sant Andreu

12/01/2018

Diumenge 14 de gener, a les 12:00 hores (Recinte de Fabra i Coats. Carrer Sant Adrià, 20), l’acaldessa de Barcelona, Ada Colau, participarà en la 91a Cavalcada dels Tres Tombs de Sant Andreu. També hi participaran la segona tinenta d’alcaldia i regidora del districte de Sant Andreu, Laia Ortiz.

La Cavalcada dels Tres Tombs de Sant Andreu és l’esdeveniment amb més participació popular del districte durant l’any, amb l’assistència de desenes de milers de persones. Es tracta de la segona Cavalcada dels Tres Tombs més antiga de la ciutat després de la del barri de Sant Antoni, i té una forta implicació al barri, històricament zona de conreus agrícoles.

Aquest any, la Cavalcada recorrerà els carrers carrer del Segre (amb Sant Adrià), plaça d’Orfila, Passeig de Torres i Bages, Palomar, Gran de Sant Andreu, Rambla de Fabra i Puig (entre Gran de Sant Andreu i Concepció Arenal), Gran de Sant Andreu, Pare Manyanet i carrer de Josep Soldevila, per acabar de nou al carrer del Segre.

En aquesta edició, hi participen Llancers de la Guàrdia Urbana, cap de colla, Banda de Música de la Secció Muntada de la Guàrdia Urbana, carrossa de Sant Antoni Abat, colla de genets i amazones, cap de bandera, banderer, cordonistes, carro de carrera, carros a la pagesa, Banda Simfònica de les Roquetes de Nou Barris, carruatge de dues rodes, carruatges a llimonera de quatre rodes, carruatges de més de dos cavalls i la Banda de Música de la Casa de Granada.

 Compartiu aquest contingut