Eloi Badia assisteix a la inauguració del Tradicionàrius : Servei de Premsa

Eloi Badia assisteix a la inauguració del Tradicionàrius

12/01/2018

Divendres, 12 de gener, a les 20 hores, el regidor de Gràcia, Eloi Badia, assistirà al cercavila que dóna el tret de sortida del festival Tradicionàrius, que comença avui i s’allargarà fins al 23 de març. La festa s’iniciarà a la plaça de la Vila de Gràcia. El Festival Tradicionàrius, s’obre el dia 12 de gener i que s’allargarà fins el 23 de març, i comptarà amb diverses activitats:

20.00 h. Inauguració exposició Peret Blanc de Beget. Considerat l’últim músic sense solfa del país, Pere Blanc (1917-1993) va formar part del grup de músics que van crear un repertori après dels seus pares i avis i que van adaptar per fer-lo soanr en places de pobles recòndits del Pirineu.

22.00 h. Seguici inaugural. Es farà una cercavila, on participarà el regidor del districte, Eloi Badia, juntament amb entitats del barri i els veïns i veïnes que vulguin afegir-s’hi. El recorregut es farà de la pl. de la Vila al Centre Artesà Tradicionàrius (Travessia de Sant Antoni, 6). Hi participen Kabum i Col·lectiu Gurigrall.

22.30 h. Concert de Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries. Celebren els seus 25 anys de carrera musical amb aquest concert que inaugura el Tradicionàrius. El concert farà un viatge per tot el seu repertori i recordarà les cançons més emblemàtiques d’aquests anys.Compartiu aquest contingut