Marta Carranza assisteix a la presentació del 41è Trial Indoor de Barcelona : Servei de Premsa

Marta Carranza assisteix a la presentació del 41è Trial Indoor de Barcelona

30/01/2018



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dimecres 31 de gener, a les 11:00 hores, la comissionada d’Esports, Marta Carranza, participarà a la roda de premsa de presentació del 41è Trial Indoor de Barcelona. L’acte tindrà lloc al Museu Olímpic i de l’Esport Joan Antoni Samaranch (av. de l’Estadi, 60).

Carranza estarà acompanyada de Jordi Castells (director general del Trial Indoor de Barcelona); de Jaime Alguersuari, president executiu de RPM-MKTG, i de Toni Bou, Adam Raga, Jaime Busto, Jeroni Fajardo, Takahisa Fujinami i Miquel Gelabert, pilots participants a la prova. Durant l’acte es donaran a conèixer tots els detalls i novetats d’aquest esdeveniment, que tindrà lloc diumenge 4 de febrer a partir de les 17.00 h al Palau Sant Jordi.

A la tarda, la comissionada d’Esports assisteix a la presentació “El nou Col·legi de tots els Professionals de l’Activitat Física i de l’Esport de Catalunya”. L’esdeveniment vol donar a conèixer el procés de transformació que ha culminat recentment aquest col·legi professional per tal d’esdevenir una institució moderna, propera i al servei de tots els professionals amb formació oficial reglada en matèria d’activitat física i esport. L’acte té lloc a les 19.00 h a la Fàbrica Moritz (ronda de Sant Antoni, 39).





Paraules clau

esport/