Janet Sanz i Eloi Badia presenten la Marató d’Energia i el Programa d’Estalvi i Millora Energètica als edificis municipals : Servei de Premsa

Janet Sanz i Eloi Badia presenten la Marató d’Energia i el Programa d’Estalvi i Millora Energètica als edificis municipals

05/02/2018



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dilluns, 5 de febrer, a les 11.15 hores, (Ajuntament de Barcelona, Sala Lluís Companys), la tinent d’alcaldia d’Ecologia, Urbanisme i Mobilitat, Janet Sanz, i el regidor de Presidència, Aigua i Energia, Eloi Badia, presenten la Marató d’Energia i el Programa d’Estalvi i Millora Energètica als edificis municipals.

L’Ajuntament de Barcelona participarà per primera vegada a la Marató d’Estalvi Energètic. És una campanya de conscienciació, mobilització i foment de bones pràctiques en l’ús i el consum d’energia, que té la voluntat afegida de destinar l’estalvi econòmic aconseguit a un projecte per a la defensa del dret a l’energia.

L’objectiu de la Marató d’Estalvi Energètic és que les persones que fan ús dels edificis i equipaments municipals (la ciutadania i els treballadors), siguin conscients de l’energia (per a la il·luminació, climatització i equips informàtics) i  l’aigua que es consumeix.

 





Paraules clau

energia/