Ada Colau i Manuela Carmena assisteixen a un dinar organitzat per Gremis de Restauració de Barcelona i Madrid en motiu de la festivitat de Santa Eulàlia : Servei de Premsa

Ada Colau i Manuela Carmena assisteixen a un dinar organitzat per Gremis de Restauració de Barcelona i Madrid en motiu de la festivitat de Santa Eulàlia

09/02/2018

Dilluns, 12 de febrer, a les 13:30 hores, l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, i l’alcaldessa de Madrid, Manuela Carmena, assistiran al restaurant El Cangrejo Loco (Moll de Gregal, 29-30 Port Olímpic), a un dinar amb més de 50 personalitats del món de la cultura, el periodisme i la política. L’acte, organitzat pel Gremi de Restauració de Barcelona i pel Gremio de Restauradores de Plaza Mayor y Madrid de los Austrias, és fruit de la cooperació professional iniciada per aquests dos gremis amb l’objectiu d’afrontar els reptes de la restauració de Barcelona i Madrid de manera conjunta.

NOTA. A les 13.30 hores tindrà lloc la recepció dels convidats i un aperitiu. Hi haurà una intervenció de les dues alcaldesses i dels organitzadors a les 14.15 hores i un mut de l’inici del dinar a les 14.30.Compartiu aquest contingut