L’Ajuntament de Barcelona desactiva la fase d’alerta del Pla d’Actuació d’Emergència Municipal per Neu i Gel : Servei de Premsa

L’Ajuntament de Barcelona desactiva la fase d’alerta del Pla d’Actuació d’Emergència Municipal per Neu i Gel

09/02/2018

L’Ajuntament de Barcelona ha desactivat el Pla d’Emergència Municipal per a Neu i Gel en fase d’alerta per nevades.

 

Des que es va activar l’alerta el dijous dia 8 de febrer a les 10 hores, els equips d’Ecologia Urbana – Medi Ambient i Serveis Urbans – han estan activats i preparats per actuar en cas necessari. S’han escampat 11 tones de sal a la ciutat per prevenir els efectes de la neu i gel sobre la mobilitat i s’hi han dedicat 9 vehicles equipats amb pala llevaneus i escampador de sal i 45 operaris.

L’episodi de risc no ha provocat cap problema remarcable a la ciutat. Davant la previsió de temperatures baixes, sobretot a les nits, els equips municipals continuaran atents per si cal continuar distribuint sal per reduir el risc de gelades a les zones més ombrívoles.

Atesa la persistència de baixes temperatures, l’Ajuntament de Barcelona mantindrà activada l’Operació Fred

Per a més informació, es pot consultar els telèfons 010, 012, la web municipal i les xarxes socials: twitter @bcn_ajuntament, @barcelona_GUB, @tmbinfo, @BCN_Mobilitat, @BCN_Bombers, @BCN_Ecologia i@barcelona_010.Compartiu aquest contingut