L’alcaldessa de Barcelona rep als representants de la plataforma Unim els Tramvies : Servei de Premsa

L’alcaldessa de Barcelona rep als representants de la plataforma Unim els Tramvies

09/02/2018

Dilluns, 12 de febrer, a les 18:00 hores (Sala Tàpies, Ajuntament de Barcelona), l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, rep als representants de la plataforma Unim els Tramvies, que li presentarà el seu manifest per a la connexió dels dos tramvies per la Diagonal. A la trobada també hi assistirà la tinenta d’alcaldia d’Ecologia, Urbanisme i Mobilitat, Janet Sanz i la regidora de Mobilitat, Mercedes Vidal. Unim els Tramvies és una plataforma unitària formada per diverses entitats veïnals, socials i sindicals de l’àrea metropolitana de Barcelona, defensores d’un transport públic de qualitat, accessible i a l’abast de tothom. La reunió forma part de la ronda de trobades que la plataforma manté amb els diferents representants municipals.

Els mitjans gràfics que ho desitgin podran prendre imatges a l’inici de la reunió i posteriorment es farà una atenció a mitjans al Saló de la Ciutat (hora aproximada 18:30 ).

 Compartiu aquest contingut