Marta Carranza lliura els certificats d’homologació de les entitats organitzadores d’esport extraescolar : Servei de Premsa

Marta Carranza lliura els certificats d’homologació de les entitats organitzadores d’esport extraescolar

09/02/2018

Dilluns 12 de febrer, a les 18:30 hores, la comissionada d’Esports, Marta Carranza, lliurarà els certificats d’homologació de les entitats organitzadores d’esport extraescolar. L’acte tindrà lloc a l’Espai Jove La Fontana (carrer Gran de Gràcia, 190-192).

Prop de 300 entitats de la ciutat de Barcelona rebran el certificat que les homologa com organitzadores d’esport extraescolar, d’acord amb el programa municipal que oferta el conjunt de places disponibles per a les famílies.

Per al curs 2017-2018, han estat homologades un total de 291 entitats. L’homologació permet establir uns criteris mínims i estàndars de qualitat, tant pel que fa a l’oferta com per les titulacions del personal, les ratios….. L’objectiu és estimular les entitats organitzadores homologades d’esport en edat escolar perquè millorin la qualitat de la seva organització i l’orientació educativa de l’oferta d’activitats.

(tota l’oferta, al següent enllaç) http://www.plaesportescolarbcn.cat/Compartiu aquest contingut