L’Ajuntament de Barcelona desactiva el Pla d’Emergència Municipal per Neu i Gel : Servei de Premsa

L’Ajuntament de Barcelona desactiva el Pla d’Emergència Municipal per Neu i Gel

13/02/2018

L’Ajuntament de Barcelona ha desactivat el Pla d’Emergència Municipal per a Neu i Gel. Des que es va activar l’alerta el dilluns dia 12 de febrer a les 21:00 hores, els equips d’Ecologia Urbana – Medi Ambient i Serveis Urbans – han estan activats i preparats per actuar en cas necessari. S’han escampat 28 tones de sal a la ciutat per prevenir els efectes de la neu i gel sobre la mobilitat i s’hi han dedicat 55 operaris amb 16 vehicles equipats amb pala llevaneus i escampador de sal.

A causa de la neu es van produir algunes afectacions a la mobilitat, bàsicament de les vies dels barris de muntanya. Entre les 21:30 hores i les 23:50 hores es va realitzar un tall de trànsit a la carretera de Vallvidrera. També hi van haver restriccions de circulació a la Ctra. de l’Arrabassada-BP-1417 per treballs de màquines llevaneu. A hores d’ara, totes les vies de la ciutat ja estan obertes. Pel que fa al transport públic, la presència de neu i gel també va provocar que les línies de Bus del Barri que operen a les zones de Vallvidrera, Tibidabo i les Planes deixessin de donar servei. A partir de les 20:00 hores es van retirar el servei de les línies 118, 111 i 128 i es va limitar el servei de la 130 i la V3. A partir de les 21:00 hores, també es va limitar servei a les línies 119, 185, 11, 19, 76 i V29. Entre la nit i al llarg del matí les diferents línies s’han anat restablint de manera progressiva i des de les 11:15 hores ja es troben totes normalitzades.

Per a més informació, es pot consultar els telèfons 010, 012, la web municipal i les xarxes socials: twitter @bcn_ajuntament, @barcelona_GUB, @tmbinfo, @BCN_Mobilitat, @BCN_Bombers, @BCN_Ecologia i@barcelona_010.Compartiu aquest contingut