Ada Colau presideix l’acte institucional de celebració del 25è aniversari de la Fundació Formació i Treball : Servei de Premsa

Ada Colau presideix l’acte institucional de celebració del 25è aniversari de la Fundació Formació i Treball

16/02/2018



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dilluns 19 de febrer, a les 18:00 hores, (Saló de Cent, Ajuntament de Barcelona),  l’alcaldessa, Ada Colau, presideix l’acte institucional de celebració del 25è aniversari de la Fundació Formació i Treball. Hi assistirà entre d’altres, Àngel Cánovas, president de la Fundació Formació i Treball; Manuel Ribas, fundador de la Fundació Formació i Treball; Antoni Borrell, fundador de la Fundació Formació i Treball;  Albert Alberich, director de la Fundació Formació i Treball; els tinents d’alcaldia, Gerardo Pisarello i Laia Ortiz.

La Fundació Formació i Treball (www.formacioitreball.org) va ser promoguda per Càritas Diocesana el 1992. El 2017, els ingressos van ser de 13,5M€ i el valor social generat per l’entitat va ser superior als 20M€. El grup està format per la Fundació privada Formació i Treball, l’Institut de Formació per a la Inserció Laboral i l’ETT social Amiga i les entitats d’inserció Formació i Treball, Roba Amiga, Recibaix. L’any passat es van atendre més de 4000 persones i es van inserir al mercat laboral més de 800 – un 17% més que l’any anterior- , des d’un model d’economia circular que impulsa l’ocupació, la rendibilitat i el respecte pel medi ambient.





Paraules clau

25è aniversari de la Fundació Formació i Treball/