Ada Colau presideix la taula inaugural del Fòrum Femtalent 10 anys : Servei de Premsa

Ada Colau presideix la taula inaugural del Fòrum Femtalent 10 anys

08/03/2018

Divendres 9 de març, a les 09:30 hores, l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, presidirà la taula inaugural del Fòrum Femtalent 10 anys, que tindrà lloc a l’Auditori del Parc Tecnològic de Barcelona Activa (carrer Marie Curie, 8-14). El Fòrum Femtalent 10 anys, organitzat per Barcelona Activa en motiu del Dia Internacional de les Dones, estarà centrat en el paper i la presència de la dona a la ciència, la tecnologia, l’emprenedoria i la innovació.

A la taula inaugural, que moderarà la periodista Milagros Pérez Oliva, també participaran la directora executiva de l’Institut Català de les Dones, Núria Ramon; la COO de la International Association of Science Parks and Areas of Innovation (IASP), Ebba Lund; i la directora d’Igualtat del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, Mireia Mata.

Aquest fòrum, de caràcter anual,  és l’acte central de la plataforma Femtalent, un espai de trobada, anàlisi i promoció d’accions  impulsat  fa deu anys per la Xarxa de Parcs Científics i Tecnològics de Catalunya (XPCAT) amb l’objectiu de promoure la igualtat d’oportunitats i activar el talent femení a l’economia del coneixement a Catalunya. En formen part l’Ajuntament de Barcelona (a través de Barcelona Activa), la Generalitat de Catalunya (l’Institut Català de les Dones i la Direcció General d’Igualtat del Departament de Treball) i associacions de dones científiques, tecnòlogues, emprenedores i empresàries.Compartiu aquest contingut