Presentació dels resultats de l’activitat turística de la demarcació de Barcelona : Servei de Premsa

Presentació dels resultats de l’activitat turística de la demarcació de Barcelona

08/03/2018

Divendres 9 de març, a les 12:00 hores (Sant Sadurní d’Anoia), el regidor d’Ocupació, Empresa, Comerç i Turisme de l’Ajuntament de Barcelona, Agustí Colom; i el vicepresident segon i responsable de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic Local, Marc Castells; presentaran els resultats de l’activitat turística de la demarcació de Barcelona.

El vicepresident segon i responsable de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic Local, Marc Castells, i el regidor d’Ocupació, Empresa, Comerç i Turisme de l’Ajuntament de Barcelona, Agustí Colom, presentaran divendres, 9 de març, a les 12 h, a Sant Sadurní d’Anoia “l’Informe de Resultats de l’activitat turística a Barcelona 2017, ciutat i província”, que proporciona dades sobre l’evolució del sector turístic durant l’any 2017.
La presentació de les dades anirà a càrrec del coordinador de l’Observatori de Turisme a Barcelona: ciutat i regió, Damià Serrano. Posteriorment, Marc Castells i Agustí Colom valoraran els resultats d’aquest informe, que marca una tendència a l’alça tant en nombre de turistes com de pernoctacions.
La roda de premsa també servirà per avançar les primers estimacions sobre l’ocupació turística durant la propera Setmana Santa a la demarcació de Barcelona.
Els mitjans de comunicació que vulguin assistir a la roda de premsa que tindrà lloc, al Centre d’Interpretació del Cava de Sant Sadurní d’Anoia, disposaran d’un servei de minibus des de Barcelona fins a Sant Sadurní. Els mitjans que vulguin utilitzar aquest servei han d’enviar un correu electrònic a Susana Burgos (burgosjs@diba.cat) o trucar al telèfon 648 20 00 63

Roda de premsa balanç turisme
Dia: Divendres, 9 de març
Hora: 12 h
10.45 h Sortida en minibus des de Barcelona (trobada davant del Hard Rock Cafè de Pl. Catalunya)
12 h Roda de premsa
13 h Degustació de productes de la terra i receptes del Penedès
14 h Desplaçament cap a Barcelona (Pl. Catalunya)
Lloc: CIC Fassina (Centre d’interpretació del Cava). Sant Sadurí d’Anoia.
C/Hospital , 23 08700Compartiu aquest contingut