Barcelona treballa per estendre la sostenibilitat turística a establiments, serveis, productes i equipaments : Servei de Premsa

Barcelona treballa per estendre la sostenibilitat turística a establiments, serveis, productes i equipaments

13/03/2018

El regidor de Turisme, Comerç i Mercats, Agustí Colom, destaca la centralitat de les polítiques de sostenibilitat turística per a la ciutat, a l’acte de cloenda dels distintius del compromís per la sostenibilitat Biosphere

Ajuntament, Diputació de Barcelona i Cambra de Comerç coincideixen a impulsar accions per eixamplar l’univers d’actors que treballin pel turisme sostenible a la ciutat i a la regió

El regidor de Turisme, Comerç i Mercats, Agustí Colom, ha participat avui en l’acte de cloenda dels distintius del compromís per la sostenibilitat Biosphere 2017, que s’atorguen a 245 empreses i serveis de la demarcació de Barcelona. A l’acte també han participat la presidenta de la Diputació de Barcelona, Mercè Conesa, el president de la Cambra de Comerç, Indústria i Navegació, Miquel Valls, i el president de l’Institut de Turisme Responsable, Tomàs Azcárate.

Colom ha destacat que ” l’aposta municipal per un turisme sostenible s’ha convertit en l’eix de la nostra política turística amb l’objecte de construir una oferta turística sostenible, on visitants i ciutadania convisquin equilibradament, minimitzant els impactes negatius del turisme i enfortint el seu vincle amb les economies locals”. Per al regidor, l’objectiu últim és”impulsar una estratègia per estendre la sostenibilitat turística als establiments, serveis, productes i equipaments de la destinació a través del desenvolupament d’un procés d’adhesió als criteris de sostenibilitat de la destinació” en una acció que han presentat avui conjuntament, Ajuntament de Barcelona, Diputació i Cambra de Comerç.Compartiu aquest contingut