Laia Ortiz inaugura el 1r Saló de l’Ocupació Juvenil BCN : Servei de Premsa

Laia Ortiz inaugura el 1r Saló de l’Ocupació Juvenil BCN

13/03/2018

Dimecres, 14 de març, a les 10.30h (Fira de Barcelona. Recinte de Montjuïc – Palau 2 – Entrada al Saló: C/Lleida), la tinenta d’alcaldia de Drets Socials, Laia Ortiz, inaugurarà el 1r Saló de l’Ocupació Juvenil BCN, que se celebrarà entre el 14 i el 16 de març, coincidint amb la Setmana de la Formació i el Treball.

Organitzat per l’Ajuntament de Barcelona, el Saló esta adreçat a joves d’entre 16 i 35 anys per tal d’assessorar-los i donar-los informació sobre el mercat laboral, les maneres d’accedir-hi, els recursos de què disposen a la ciutat, així com informació sobre ofertes de feina amb sous i contractes dignes o sobre els serveis de suport exitents per a crear un negoci propi. La iniciativa s’adreça tant als joves que volen incorporar-se al mercat de treball com a joves que ja treballen i busquen millorar la seva vida laboral, tant a joves vulnerable com a joves  amb una alta qualificació.

 

 Compartiu aquest contingut