Agustí Colom participa al Sustainable & Social Tourism Summit : Servei de Premsa

Agustí Colom participa al Sustainable & Social Tourism Summit

15/03/2018



Temps estimat de lectura: 1 minut

Del 15 al 17 de març, el regidor de Turisme, Comerç i  Mercats, Agustí Colom, participa al Sustainable & Social Tourism Summit, una trobada internacional de reflexió i debat sobre la sostenibilitat i la governança del turisme a les principals ciutats del món.

Colom participa a la taula rodona sobre “Solucions a la sobredensificació (overtourism) turística en els destins”, on també hi participen Roque Sevilla, Metropolitan Touring de  Islas Galápagos, Ecuador; Maria Youngsin Lim, Imagine Peace de Seúl, Corea del Sur; i Flavia Roberta Costa, presidenta per a les les Américas de OITS, Brasil.

Durant el simposi, tindran lloc altres debats i ponències sobre els reptes i perspectives del turisme sostenible al món; la qualitat de l’ocupació en el mercat de treball del sector turístic; bones pràctiques en la inclusió i accessibilitat; ecoturisme o tendències del sector, entre altres.

Barcelona participa en aquesta trobada sobre turisme sostenible, que se celebra del 14 al 17 de març, a Cancún, a Mèxic, organitzat per la Secretaria de Turismo de México, la Secretaria de turismo de Quintana Roo, la ciutat de Cancún i l’entitat Sustentur, turismo responsable.

Més informació a http://sstourismsummit.org.

 

 





Paraules clau

sostenibilitat/ turisme/