Gerardo Pisarello inaugura la jornada “Nenes, dones i ciència” : Servei de Premsa

Gerardo Pisarello inaugura la jornada “Nenes, dones i ciència”

15/03/2018



Temps estimat de lectura: 1 minut

Divendres 16 de març, a les 9:30 hores (Parc Tecnològic Barcelona Nord, C. Marie Curie , 8-14), el tinent d’alcaldia de l’Àrea d’Economia i Treball, Ciutat Digital i Relacions Internacionals, Gerardo Pisarello, inaugura la primera jornada “Nenes, dones i ciència”, per donar a conèixer el treball de les científiques de la ciutat i el país i fomentar les vocacions per a professions de ciències entre les nenes i les dones.

La jornada comptarà amb una taula rodona moderada per la periodista Marta Cáceres, amb Cristina Canal, investigadora del Departament de Ciència dels Materials i Enginyeria Metal·lúrgica de la UPC; Mónica Roca, CEO de IsardSAT i mentora del programa de Vocacions Científiques de Barcelona Activa;, Inés Mora, alumna de 1r. de batxillerat del centre Barcelona Congrés; i Ana Frau Marhuenda, professora participant en el programa “Vocacions científiques i tecnològiques”.

A l’acte també es lliuraran els diplomes als alumnes dels centres participants del programa de vocacions científiques i tecnològiques de Barcelona, i hi haurà un monòleg sobre enginyeria genèrica a càrrec d’Helena González, del grup de científics Bog Van Ciencia.

La jornada està organitzada conjuntament pel l’Ajuntament de Barcelona i el Consorci d’Educació de Barcelona amb la col·laboració de l’Associació de Dones Periodistes de Catalunya.

 

 





Paraules clau

dona/ educació/ ocupació/