Gala Pin explica les novetats sobre el programa Local Local, de dinamització de baixos municipals buits : Servei de Premsa

Gala Pin explica les novetats sobre el programa Local Local, de dinamització de baixos municipals buits

16/03/2018



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dilluns 19 de març, a les 10:00 hores, la regidora del districte de Ciutat Vella, Gala Pin, explicarà les bases de la convocatòria per a poder accedir al programa de dinamització de locals municipals buits Local Local. Aquest projecte té com a principal objectiu mobilitzar aquests espais actualment sense activitat per tal que s’implantin negocis relacionats amb el comerç de proximitat i l’activitat econòmica sostenible i plural i que ajudin a lluitar contra la gentrificació i el monocultiu econòmic.

Aquesta iniciativa està emmarcada dins de la nova figura que ha creat l’Ajuntament de Barcelona dels Baixos de Protecció Oficial, una nova forma de protecció i promoció dels usos econòmics i comunitaris d’interès ciutadà al districte. La presentació tindrà lloc a un dels locals que es posaran a disposició de la ciutadania a Francesc Cambó, 18-36.

NOTA: Un cop acabada l’atenció a mitjans, els mitjans gràfics que ho desitgin podran prendre imatges d’altres espais que formen part d’aquesta convocatòria.





Paraules clau

Ciutat Vella/