L’Ajuntament de Barcelona desactiva el Pla d’Actuació d’Emergència Municipal per Neu i Gel : Servei de Premsa

L’Ajuntament de Barcelona desactiva el Pla d’Actuació d’Emergència Municipal per Neu i Gel

20/03/2018



Temps estimat de lectura: 2 minuts

L’Ajuntament de Barcelona ha desactivat el Pla d’Emergència Municipal per a Neu i Gel.

Des que es va activar l’alerta el dilluns dia 19 de març a les 21:30 hores, els equips d’Ecologia Urbana – Medi Ambient i Serveis Urbans – han estan activats i preparats per actuar en cas necessari. S’han escampat 35 tones de sal a la ciutat per prevenir els efectes de la neu i gel sobre la mobilitat i s’hi han dedicat 96 operaris amb 18 vehicles equipats amb pala llevaneus i escampador de sal.

A nivell de mobilitat la nevada ha comportat algunes afectacions a la zona de Collserola on s’ha hagut de fer talls de trànsit a diferents punts de la carretera d’Horta-Cerdanyola, carretera de la Rabassada, i carretera de Vallvidrera pel treball de les màquines llevaneus. Al llarg del matí s’ha anat obrint el trànsit de les vies afectades.

La neu caiguda aquesta matinada ha afectat durant el matí la xarxa viària de la part alta de Barcelona, fet que ha motivat que no comencessin a prestar servei les línies de Bus del Barri 111, 118 i 128, més la 102, i també han circulat amb restriccions les línies 130,185 i 196. El servei s’ha normalitzat a les 14 hores.

Per a més informació, es pot consultar els telèfons 010, 012, la web municipal i les xarxes socials: twitter @bcn_ajuntament, @barcelona_GUB, @tmbinfo, @BCN_Mobilitat, @BCN_Bombers, @BCN_Ecologia i@barcelona_010.





Paraules clau

prevenció/ seguretat/