Marta Carranza inaugura el Cicle “El valor de l’esport en el segle XXI” : Servei de Premsa

Marta Carranza inaugura el Cicle “El valor de l’esport en el segle XXI”

21/03/2018



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dijous 22 de març, a les 19:00 hores, la comissionada d’Esports, Marta Carranza, obrirà el Cicle de conferències “El valor de l’esport en el segle XXI”, amb la primera conferència “Dona i esport: trencant estereotips” que tindrà lloc a la sala d’actes del Museu Picasso (entrada per la pl. Jaume Sabartés).

El Cicle de conferències “El valor de l’esport en el segle XXI” és una proposta del Consell Municipal de l’Esport de Barcelona que neix aquest 2018 amb la voluntat de generar un nou espai per compartir i divulgar el valor de l’esport associat a la identitat, la salut, l’educació, l’economia, la història i la construcció social. Aquest cicle sorgeix com l’evolució natural de les conferències realitzades l’any passat amb motiu de la commemoració dels Jocs Olímpics i Paralímpics Barcelona’92, abordant ara les noves realitats esportives de l’actual segle.

La primera conferència del cicle, “Dona i esport: trencant estereotips”, tractarà els tòpics associats a l’esport femení, la seva vigència i evolució, i el paper que exerceix l’esport en el creixement personal de les dones que ho practiquen. Amb la dona com a protagonista, l’acte estarà presentat per Marta Bosch, periodista esportiva, i comptarà amb dues ponents: Jessica Vall Montero, nedadora olímpica i campiona d’Europa, i Cati Gómez Lecumberri, coordinadora del Grup de Recerca en Educació Física de la Universitat de Vic.





Paraules clau

esport/ esports/