Agustí Colom inaugura Inauguració la Conferència de la Unió Mundial de Mercats Majoristes : Servei de Premsa

Agustí Colom inaugura Inauguració la Conferència de la Unió Mundial de Mercats Majoristes

16/04/2018

Dimarts, 17 d’abril a les 9.30h (Recinte Gran Via, Fira de Barcelona), el regidor de Turisme, Comerç i Mercats, Agustí Colom, inaugura la Conferència de la Unió Mundial de Mercats.

Fins al 18 d’abril, Mercabarna celebrarà el Congrés de la Unió Mundial de Mercats Majoristes (World Union of Wholesale Markets-WUWM), que integra els principals mercats majoristes i detallistes de tot el món, a la seu d’Alimentaria i coincidint amb aquesta fira internacional. L’esdeveniment reunirà uns 250 directius de mercats i professionals de l’alimentació de 26 països. D’aquesta manera Barcelona es convertirà durant una setmana en la capital mundial de l’alimentació.Compartiu aquest contingut