Afectacions a la mobilitat la Cursa de Bombers de Barcelona : Servei de Premsa

Afectacions a la mobilitat la Cursa de Bombers de Barcelona

20/04/2018



Temps estimat de lectura: 2 minuts

Diumenge, 22 d’abril, tindrà lloc la 20a edició Cursa de Bombers de Barcelona. La cursa atlètica de 10 quilòmetres s’iniciarà a les 09:00 hores i afectarà a la mobilitat en la totalitat del seu recorregut:

Avinguda Marquès de l’Argentera – Pla de Palau (ambdós costats) – Passeig Isabel II (tot) – Plaça Antonio López – Passeig Colom (calçades muntanya i bus) – Plaça Portal de la Pau (costat muntanya) – Passeig Josep Carner (calçada muntanya) – Plaça de les Drassanes (tres carrils costat Besòs-muntanya) – Avinguda Paral·lel (calçada Besòs) – Floridablanca – Urgell – Gran Via de les Corts Catalanes  (tota la calçada central fins a la Rambla Catalunya; tres carrils de la calçada mar, entre Rambla Catalunya i Passeig de Gràcia; i tres carrils del costat mar de la calçada central, entre Passeig de Gràcia i Marina) – Plaça Tetuan (costat mar) – Gran Via de les Corts Catalanes (tres carrils del costat mar de la calçada central) – Marina (calçada Llobregat) – Ausiàs Marc – Passeig Sant Joan (calçada Llobregat) – Ronda Sant Pere – Plaça Urquinaona (calçada central) – Via Laietana – Passeig Isabel II (calçada muntanya) – Pla de Palau (calçada muntanya) – Avinguda Marquès de l’Argentera.

Els agents de la Guàrdia Urbana establiran un ampli dispositiu de mobilitat per tal d’efectuar els desviaments corresponents, garantir el pas de la Cursa  i minimitzar les afectacions sobre el trànsit.

 

Estacionaments

A partir de les 20:00 hores d’aquesta tarda i fins diumenge a les 15:00 hores es prohibirà l’estacionament, inclòs motos en vorera, a l’Av. Marquès de l’Argentera (costat muntanya), de Pla de Palau a Passeig Picasso i a l’Avinguda Marquès de l’Argentera (costat mar) del carrer Duana a Passeig de la  Circumval·lació.

A partir de demà dissabte a les 07.00 hores, i  fins diumenge a les 15.00 hores, es prohibirà l’estacionament, inclòs motos en vorera, a: Passeig de la Circumval·lació, costat Besòs (vorera parc Ciutadella), un tram de 15 metres des de l’entrada del Parc de la Ciutadella a pas de vianants. Tampoc es podrà estacionar a Passeig Picasso, calçada central des de carrer Princesa a Avinguda ; Floridablanca- Vilamarí- Avinguda Paral·lel (illeta); Floridablanca, costat muntanya, de Vilamarí a Entença; Comte d’Urgell, costat Besòs, entre Floridablanca i Gran Via Corts Catalanes; Ausiàs Marc (ambdós costats), de de Serdenya a Sicília.

El diumenge 30 d’octubre, de 06.00 a 15.00 hores, es prohibirà l’estacionament de vehicles en tot l’itinerari de la cursa.

 

Transport públic

Amb motiu de la celebració de la prova diverses línies d’autobús podrien veure alterat o limitat el seu recorregut. Per aquesta raó, l’Ajuntament  recomana l’ús del metro en aquells desplaçaments a prop dels llocs per on transcorrerà la competició.

En total, els desviaments afectaran 31 línies de bus que fan part del seu itinerari per la zona afectada. Són les següents: D20, H12, H14, H16, V11, V13, V15, V17, V21, 6, 7, 13, 19, 21, 22, 24, 39, 41, 45, 47, 50, 51, 54, 55, 59, 62, 63, 66, 67, 120 i 121.

 





Paraules clau

esport/ esports/