El nou equipament poliesportiu de Torres i Bages comença a funcionar : Servei de Premsa

El nou equipament poliesportiu de Torres i Bages comença a funcionar

01/05/2018



Temps estimat de lectura: 2 minuts

La nova construcció permetrà afavorir la continuïtat i la relació entre Sant Andreu de Palomar i Trinitat Vella, de manera que es dinamitzi un espai entre els dos barris que fins ara era un solar

Les instal·lacions seran utilitzades en una primera fase per l’històric club de bàsquet Sant Joan de Mata, ja que el seu actual emplaçament s’utilitzarà per ampliar l’escola Ignasi Iglesias

El nou equipament poliesportiu situat a la confluència del passeig Torres i Bages i el Passeig Santa Coloma comença a funcionar aquesta setmana. L’equipament compta amb les dues pistes de bàsquet, amb tancament de coberta no permanent, de manera que es pot utilitzar independentment de la situació climatològica. També s’ha construit un edifici de vestuaris, amb despatx i magatzems, d’estructura lleugera. En total, té una superfície construïda de 1.641 m2 i ha comptat amb un pressupost de 479.693,80 euros.

L’equipament serà ara per ara utilitzat majoritàriament per l’històric club de bàsquet Sant Joan de Mata, que s’hi traslladarà des de les antigues instal·lacions de Torres i Bages/carrer Palomar, ja que aquest pavelló serà enderrocat per poder fer l’ampliació de l’escola Ignasi Iglesias. A la vegada, també s’ha millorat el paviment de les pistes de bàsquet del carrer Lanzarote, que també són utilitzades pel mateix club.

En una segona fase, es convocarà un concurs per a la gestió d’aquest equipament de cara a facilitar l´us de noves entitats esportives del barri per a la temporada 2018-2019.

La nova construcció permetrà afavorir la continuïtat i la relació entre Sant Andreu de Palomar i Trinitat Vella, de manera que es dinamitzi un espai entre els dos barris que fins ara era un solar només utilitzat per les petanques la Modernitat que segueixen en la seva ubicació.

En la mateixa línia de treballar en què hi hagi una continuïtat urbanística entre els dos barris del districte, i de proveir a aquests barris de més equipaments públics, també és previst construir en el solar de les Antigues Casernes de Sant Andreu un nou pavelló esportiu. Així, mentre s’ha construït l’equipament poliesportiu de Torres i Bages que ara es posa en funcionament, també s’ha tirat endavant el projecte executiu del nou pavelló.





Paraules clau

equipament/ equipaments/ esport/ esports/