Presentació Grec 2018 : Servei de Premsa

Presentació Grec 2018

04/05/2018



Temps estimat de lectura: 1 minut

Els principis bàsics ja enunciats d’aquest projecte es resumeixen en quatre línies estratègiques:

1. Presentar propostes artístiques excepcionals
2. Descobrir, difondre i potenciar el talent i els teixits artístics locals
3. Provocar, estimular i acompanyar iniciatives
4. Ampliar la base social de públics i l’interès per les arts

 

 

Mantenim l’estructuració del Festival en dos grans eixos. Un, el Grec de Montjuïc que irradia a la muntanya una part important del Festival més internacional, mentre que l’altre el Grec_ciutat hi ha un reflex de la creació local i aposta per companyies i escenificacions d’autors que viuen a Barcelona. Enguany hi afegim la Plaça Xirgu com a espai de trobada entre diverses expressions culturals de la ciutat. En aquest espai públic i de manera gratuïta i trobareu l’Àsia que viu a Barcelona així com algunes propostes d’artistes menys coneguts. També l’element de projectes comunitaris agafa pes dins del Festival, amb l’escola d’estiu de ICAF a més de nombrosos projectes produïts a Barcelona amb veïns i veïnes.

Hem canviat les cadires del teatre Grec per major confort dels espectadors així com també millorarem els espais de menjar dels jardins.

 

Descarregar dossier en format PDF

 

[pdfviewer width=”100%” height=”650px” beta=”true/false”]https://ajuntament.barcelona.cat/premsa/wp-content/uploads/2018/05/presentaciogrec2018.pdf[/pdfviewer]

 





Paraules clau

cultura/