Comença la campanya de Viatjar per Créixer : Servei de Premsa

Comença la campanya de Viatjar per Créixer

10/05/2018



Temps estimat de lectura: 1 minut

La iniciativa és l’extensió de l’actual campanya Viatges per a la Gent Gran amb la qual l’Ajuntament subvenciona des de fa 25 anys els viatges d’Imserso a fins a 2.000 usuaris de la targeta rosa aconseguint així que només hagin de pagar un percentatge molt reduït.

L’Ajuntament posa en marxa a partir d’avui el Programa Viatjar per Créixer per tal de facilitar als usuaris de la targeta rosa gratuïta tot un paquet d’oferta relacionada amb el turisme. Des d’avui 10 de maig i fins el dia 24 les persones que disposen d’aquesta targeta gratuïta poden presentar les inscripcions d’enguany a les Oficines d’Atenció Ciutadana.

Amb la campanya Viatges per a la gent gran, l’Ajuntament subvenciona des de fa més de 25 anys el 40% del preu del del viatges de l’Imserso a 2.000 persones usuàries de la Targeta Rosa Gratuïta. Per a inscriure’s es pot demanar cita prèvia entrant a ajuntament.barcelona.cat/cita, utilitzant els dispositius de tràmits i serveis de les OAC, trucant al 010 o mitjançant l’app Mobile ID.

A la campanya 2017-18 van viatjar-hi 1838 persones, un 16% més que les 1585 que ho van fer durant l’any l’anterior. Els districtes de Nou Barris, Sant Martí i Sants-Montjuïc van ser els districtes amb més participants, i a tots els districtes van participar més dones que homes.





Paraules clau

gent gran/